Dansk Revyfestival

stiftedes den 3. okt. 2005

På initiativ af Erik Vestergaard, som i en årrække har været instruktør og primusmotor for Juelsminde Cabarevy'en, blev der afholdt stiftende generalforsamling på Juelsminde Vandrerhjem. 
Her mødtes en række ildsjæle, som alle havde det til fælles, at de gerne ville støtte idéen om en ny, spændende aktivitet i Danmark:

En festival for amatørrevy, hvor man mødes under hyggelige former og opfører og kårer de bedste revynumre fra mange af landets amatørrevyer .

Kommunen

bakker op om Dansk Revyfestival

Da Dansk Revyfestiva/DM i REVY  blev "født" i 2007 udtalte formanden for Kultur-, Fritid-, Erhverv- og Turismeudvalget i NyHedensted Kommune Kirsten Terkelsen følgende: "Det er med stor glæde, at vi fra politisk side følger bestræbelserne på at stable en Dansk Revyfestival på benene. Jeg er overbevist om, at det er sådanne tiltag, der skal til for fortsat at udvikle turismen i området. Kommer projektet bare i nærheden af den norske festival med over 20.000 besøgende hver andet år, vil vi her få en begivenhed, som for alvor sætter Juelsminde og NyHedensted på landkortet. Og det til glæde for os alle. Jeg skal derfor opfordre alle til at støtte op om Dansk Revyfestival, - for det gør jeg."

Denne positive kommunale indstilling ser ud til også at gælde for Odense Kommune, idet DM i REVY har fået "kommunale dage" i Odense Koncerthus.
.

Dansk Revyfestival

Skovbrynet 43
7130 Juelsminde
Tlf.: 4258 8000
E-mail

Info:

CVR nr.: 2986 5140
Pengeinstitut: Den Jyske Sparekasse
Konto: 8133-0002861445

MobilePay: 84880

©2024 Dansk Revyfestival. All Rights Reserved. Design by Sofahygge.

Search